G-XRT8BV375J

Szállítás és átvétel

Szállítás és átvétel
Általános vásárlási és fizetési feltételek

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttata hozzánk a "Megrendelés megerősítése" gomb megnyomásával, megrendelése ezáltal életbe is lép. Ha megrendelését mégis lemondaná, akkor arra a megrendelés leadását követő 24 órán van belül lehetősége telefonon, e-mail-ben.
A vételár:
A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó áron kerül feltüntetésre.
A szállítás módja és költségei:
Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget. A kiválasztott termékeket a rendelés leadását követően általában 1-2 munkanapon belül kézhez veheti.
Szállítási - átvételi lehetőségek
Futárszolgálat útján:
Ebben az esetben a vételárat előre utalással vagy bankkártyával kell rendezni, a postaköltséget cégünk állja. 
Amennyiben a csomagot a futárszolgálat által meghatározott időkereten belül nem tudja átvenni, a szolgáltató a küldeményt külön díj ellenében automatikusan visszakézbesíti részünkre. Ez esetben a megrendelő köteles az eredeti postaköltséget + a visszapostázás díját cégünknek visszatéríteni. Az elkeveredett postai értesítő a megrendelő részéről postai reklamáció tárgyát képezi, az ebből származó anyagi felelősséget nem vállaljuk.
Utánvétes csomagszállítás:
Megrendelése kézbesítését utánvéttel is kérheti. Ebben az esetben készpénzzel fizethet a futárnak a termék-átvételekor. A futárszolgálat az első (sikertelen) kézbesítést követően még 2-szer megkísérli a csomag újbóli kiszállítását. Ezért fontos, hogy a megrendelés során olyan telefonszámot adjon meg, amelyen ilyen esetben a futár egyeztetni tud Önnel a sikeres kiszállítás érdekében.


Nemzetközi szállítás
Termékeinket Magyarország határain túlra is szállítjuk a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. 
A részletekért, kérjük, érdeklődjön. 
Fizetési lehetőségek
Banki átutalás:
Ez esetben a vásárlás értékét átutalással egyenlítheti ki. A 7 nap után nem teljesített megrendelésedet automatikusan töröljük.
A banki adatokat a megrendelést követően pár órán belül e-mailben küldjük Önnek. Az utalás közlemény rovatában legyen kedves a rendelésazonosítót feltüntetni. 
Utánvét:
A rendelés összértékét  a futárnak kell fizetni készpénzben. FONTOS!! Az áruházban leadott utánvétes rendelések amennyiben nem kerülnek átvételre, úgy az utánvét díjat kiszámlázzuk utólag, ha nem kerül befizetésre úgy jogi úton érvényesítjük jogos követelésünket.

Bankkártyás fizetési lehetőség:

Bankkártyás fizetés Paylike szolgáltatón, SSL-titkosításon keresztül történik. A webáruház bankkártya adatokat nem kezel, nem tárol.

Készpénzes fizetés átvételkor:
A termék személyes átvétele esetén a vételár készpénzzel is rendezhető átvételkor. 

Az elállás joga:
Megrendelése során élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. 
"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. ..."
Az áru visszaküldésének címe: Tóth Balázs EV, 1043 Budapest, Berda J. u. 16.
Ajánlott küldeményként kérjük visszaküldeni, az utánvéttel visszaküldött termékeket nem áll módunkban visszavenni.
Reklamáció
Minőségi reklamáció:
Minőségi reklamáció esetén a még használatba nem vett terméket visszavesszük, és ellenértékét visszatérítjük.
Elállás - elállási jog elégedetlenség esetén:
A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) sz. Kormányrendelet az iránymutató, mely szerint a vevőnek az áruátvételtől számított 8 munkanapon belül elállási joga van. Az elállás feltétele, hogy - egyeztetés után - a termék sérülésmentesen, saját címkéjével együtt érkezzen vissza. Kérjük, szíveskedjen a számlát is mellékelni. A terméket postai úton történő feladásánál ajánlottan, értékbiztosítással kérjük feladni, arra az esetre, ha a termék elveszik, károsodik, vagy megrongálódik, mert ilyen esetekben a károk Önt terhelik. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt, azaz Önt terhelik.
Vásárlási feltételek, árak, áruk elérhetőségének változása
A fashionbistro.eu webáruház mindenkori üzletpolitikájának megfelelően módosíthatja a termékek árait és a vásárlás feltételeit. A módosítás alaphelyzetben abban az időpontban lép életbe, amikor on-line megtalálható az áruház oldalán. Amennyiben adott módosítást technikai okok miatt nem sikerül haladéktalanul feltölteni honlapunkra, de alap eladási rendszerünk már a módosításokkal működik, és ily módon csak a rendelés visszaigazolásakor derül ki: az ilyen helyzetek egyedi egyeztetést igényelnek.
Elérhető árukészlet: A webáruház működtetése alapjául szolgáló adatok és a helyi eladás adatai külön rendszerben működnek, ezért a honlapon látható képek még nem jelentenek garanciát az áru elérhetőségére vonatkozóan. Természetesen maximálisan igyekszünk a honlapon található adatokat naprakészen frissíteni, mégis előfordulhat, hogy adott termék az interneten történő megrendeléssel egy időben zajló közvetlen árueladás kapcsán elfogy. Ezért a többnyire átmeneti készlethiányért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Felelősséget kizárólag a visszaigazolt megrendelésen szereplő cikkekért és mennyiségekért tudunk vállalni.
Szavatosság:
- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről. 
- 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok).
Linkek:
- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség 
- MKEH 
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)